Γνωρίστε τη Voltech

Γνωρίστε τη voltech και τα προϊόντα της σε ηλεκτρολογικό υλικό , λάμπες led, λαμπτήρες, πανελ και θυροτηλεοράσεις

λάμπες

λαμπτήρες

led

πάνελ

λάμπες, led, θυροτηλεοράσεις, eshop
λάμπες,led, θυροτηλεοράσεις, προσφορές
λάμπες,led, θυροτηλεοράσεις, προσφορές
λάμπες, led, θυροτηλεοράσεις, eshop
λάμπες, led, θυροτηλεοράσεις, eshop
λάμπες,led, θυροτηλεοράσεις, προσφορές
voltech.gr Η Εταιρεία Προφίλ

 

 

 θυροτηλεορασεις πανελ γνωριστε ηλεκτρολογικο

   
 

 

   
  

Η εταιρεία Voltech ιδρύθηκε το 2005  στην Κόρινθο, όπου και είναι η έδρα της ως σήμερα. Σταθερά προσανατολισμένη σε μια υγιή και σύγχρονη στρατηγική, η Voltech αναπτύσσει τις δραστηριότητές της σε κάθε μορφής ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εφαρμογών, στα συστήματα ασφαλείας και στις εφαρμογές κλιματισμού και θέρμανσης.

 

Υιοθετώντας κάθε σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, η εταιρεία διαθέτει πλέον τις υποδομές, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για την υλοποίηση οικολογικά προσανατολισμένων επιλογών στη θέρμανση, την παροχή ενέργειας και το φωτισμό, τόσο στην κατοικία, όσο και στον επαγγελματικό χώρο.

 

Στις δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνεται πλέον και η πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για την κάλυψη σύγχρονων και οικολογικών αναγκών στον χώρο του φωτισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

 

Επιλέξτε την Επικοινωνία για να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί μας και εγγραφείτε στο  Newsletter για να έχετε συνεχή ενημέρωση για τα νέα και της προσφορές της Voltech. Δείτε τα προϊόντα και γνωρίστε την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρονται. Στη Voltech το κέντρο είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του και το μέσο είναι η τεχνογνωσία, οι άριστες υποδομές και η χρήση της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας.

 

    
   προιοντα ηλεκτρολογικο λαμπες προφιλ    

λαμπτήρες, λάμπες, led, eshop
φωτιστικά οροφής, σποτάκια, πάνελ,eshop
προβολείς, λάμπες, πάνελ ,eshop
λάμπες φθορίου, led, οικονομίας, eshop
λάμπες αλογόνου, οικονομίας, eshop
3